Aktuell informasjon

Leking ute

Velkommen til Lakkegata aktivitetsskole høsten 2018.

Vi ønsker alle skolestartere høsten 2018 velkommen til Lakkegata aktivitetsskole.
Vi gleder oss til å bli kjent med mange nye barn. Aktivitetsskolen er åpen for alle nye barn fra og med onsdag 1. august.

Barn med gratis kjernetid kan kun benytte seg av to hele dager (mandag og onsdag) i uka i skolens ferier. Foresatte som ønsker å være sammen med barna hele eller deler av dagen de første dagene har selvfølgelig mulighet til det.

Vi bruker tiden før skolestart til å bli kjent med hverandre, skolen, klassekamerater, og ikke minst Aks. For de med startdato 1. , 6. og 13. august har vi et lite informasjonsmøte
og en «bli kjent» runde på Lakkegata AKS klokken.10:00.

Ta med to matpakker, drikke og klær etter vær.
Vi er tilgjengelig på telefon fra og med mandag 30. juli, så er det noe dere lurer på er det bare å ringe 22688268. Det blir også lagt ut informasjon og ukeplan på våre nettsider.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!