Sommerklubben

Sommerklubb1

Fra skoleslutt til og med 30.juni. Hele juli holder vi stengt.
Første virkedag i august åpner vi igjen og holder åpent frem til skolestart.

Påmelding:
Innen onsdag 16.juni. Påmeldingen kan leveres fysisk til oss på AKS, på mail eller sms/telefon.

Gratis kjernetid:
Barn med kun gratis kjernetid kan benytte seg av mandag og onsdager. Barn med halvdagsplass kan benytte seg av to dager i uken.

Hva skal jeg ha med meg ?
To matpakker og nok drikke er viktig. Badetøy til de dagene vi skal bade eller ha vannfest i skolegården. Dette bør pakkes i egen sekk. Klær etter været, det er ikke alltid varmt selv om det er sommer. Gode tursko eller joggesko.

Oppmøte:
AKS er åpent som vanlig hver dag i sommerferien (07.30-16.30). På turdager må alle barna være på AKS senest klokken 09.00. Vi er tilbake fra turene ca 15.30. De dagene vi skal være på skolen er oppmøte senest klokken 10.00.

Bading:
Bading skjer på avgrensede strender med mange voksne som badevakter. Vi holder oss nærme land, så der er ikke nødvendig at barna kan svømme. Hvis ditt barn ikke skal bade på turene må det gis skriftlig beskjed om det.

Transport:
Sommerklubben bruker bena eller tar offentlig transport.

Vi følger til enhver tid smittevernveilederen fra Utdanningsetaten.

I utgangspunktet følges det oppsatte programmet, men tar forbehold om endringer.
Det er mulig å kjøpe ekstra dager eller timer om man han halvplass.