Hovedseksjon

Sommerklubben - plan og påmelding

Sommerklubb1

Fra skoleslutt til og med 30.juni. Hele juli holder vi stengt.
Første virkedag i august åpner vi igjen og holder åpent frem til skolestart.

Påmelding

Innen onsdag 15.juni. Barn med kun gratis kjernetid kan benytte seg av mandager og onsdager.

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ SOMMERKLUBBEN.

Hva skal jeg ha med meg ?

To matpakker og nok drikke er viktig. Badetøy til de dagene vi skal bade eller ha vannfest i skolegården. Dette bør pakkes i egen sekk. Klær etter været, det er ikke alltid varmt selv om det er sommer. Gode tursko eller joggesko.

Oppmøte

AKS er åpent som vanlig hver dag i sommerferien (07.30-17.00). På turdager må alle barna være på AKS senest klokken 09.00.

Vi er tilbake fra turene ca 15.30. De dagene vi skal være på skolen er oppmøte senest klokken 10.00.

Bading

Bading skjer på avgrensede strender med mange voksne som badevakter. Vi holder oss nærme land, så der er ikke nødvendig at barna kan svømme. Hvis ditt barn ikke skal bade på turene må det gis skriftlig beskjed om det.

Sommerklubben bruker bena eller tar offentlig transport.