Ferieplaner

AKS-figurer-i-skogen-rosa

***INGEN SKAL MØTE PÅ AKS DERSOM DE ER SYKE***

På grunn av smittevern og kapasitet er det viktig å gi tilbakemelding både om barnet ditt kommer eller ikke kommer på AKS. Dette for å opprettholde forsvarlige smittevernstiltak.

Påmeldingsskjemaer til ferier levers til AKS, ved inn/utkryss, til AKS kontoret eller på epost.

Aktivitetsskolen skal opprettholde ordinære åpningstider i juleferien. Hvis dette endrer seg, for eksempel etter pålegg fra byrådet, informerer vi om det.

Oppdatert plan for juleferien er nå publisert, se i fanen til høyre (under på mobil).

Aktivitetsskolen holder åpent til vanlig tid fra kl. 07.30- 16.30.
Barna må møte opp senest kl. 09.30.
I juleferien kan barn med kun gratis kjernetid benytte seg av AKS to dager,
mandag og onsdag, per uke.

Husk to matpakker og klær etter vær og aktiviteter.

Vi lager planer med påmelding, da vi ønsker å få en oversikt over hvem som kommer og hvilke dager. Slik at vi kan planlegge og tilrettelegge aktiviteter. Man finner aktuelle ferieplaner med påmelding i dokumentlisten.